Het recept voor de bearnaisesaus vind je ook op onze website.
Kan allergenen bevatten.
Laat het vlees op kamertemperatuur komen.
Verwarm de frituurolie.
Snij de tomaten in plakjes, haal de blaadjes sla uit elkaar en snij de sjalotten in fijne ringen.
Verwarm de passata en roer de tomatenpuree erdoor. Laat tot 2/3 inkoken.
Voeg dit mengsel toe aan de bearnaisesaus en hou de saus warm boven een warmwaterbad.
Verhit de grillpan. Kruid het vlees aan beide zijden met peper en zout.
Frituur de frietjes en gril het vlees naar smaak.
Serveer het vlees met de choronsaus, frietjes, salade, plakjes tomaat en sjalot.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven