Vis en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Marinade: pel het teentje look en snipper fijn. Schil de gember en hak fijn. Doe de look, gember, sojasaus, bruine suiker, vis en limoensap in de blender en mix fijn.
-
Leg de zalmfilets in een platte schaal en overgiet met de marinade. Zet minstens 30 minuten in de koelkast.
-
Reinig de prei en snij het wit van elke prei in 3 gelijke stukken.
-
Stoof de prei gaar in een pan met een beetje olijfolie.
-
Haal de zalm uit de marinade en schik rond de preistaven. Rol de vis in een ovenschaal en zet gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C.
-
Reinig de zeekraal en verwijder de harde stukken. Bak de zeekraal in olijfolie gedurende 5 minuten. Strooi er een beetje grof zeezout op.
-
Schik de zalm met preistaafjes op een schotel. Verdeel de zeekraal errond.
-
Snij de granaatappel middendoor en haal de pitjes eruit.
-
Versier de schotel met de granaatappelpitten en wat plukjes kervel.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven