Gepekelde Bellino tomaatjes met mozzarella en pesto

30a1207c52d9d6f8473099e71fa467348f892dfa86a9fbc3236d447d97a8c470.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe de tomaatjes in een plastic pot. Meng de marinadeingrediënten en breng aan de kook. Giet de kokende vloeistof over de tomaatjes. Dek af met plasticfolie. Zet 24 uur in de koelkast en laat afkoelen. Pel de tomaatjes (door de warme vloeistof zullen de velletjes makkelijk loslaten). Bewaar de tomaatjes in de vloeistof tot gebruik.

  2. Laat de mozzarellabolletjes uitlekken. Meng met enkele lepels pesto en een beetje olijfolie.

  3. Maak minibrochettes met afwisselend een tomaatje, een mozzarellabolletje, een tomaatje, een blaadje basilicum en een bolletje mozzarella. Overgiet met een beetje olijfolie.

  4. Serveer in kleine glaasjes. Dien onmiddellijk en fris op.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit