Gepekelde Bellino tomaatjes met mozzarella en pesto

Gepekelde Bellino tomaatjes met mozzarella en pesto

Allergenen

Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Doe de tomaatjes in een plastic pot. Meng de marinadeingrediënten en breng aan de kook. Giet de kokende vloeistof over de tomaatjes. Dek af met plasticfolie. Zet 24 uur in de koelkast en laat afkoelen. Pel de tomaatjes (door de warme vloeistof zullen de velletjes makkelijk loslaten). Bewaar de tomaatjes in de vloeistof tot gebruik.

  2. Laat de mozzarellabolletjes uitlekken. Meng met enkele lepels pesto en een beetje olijfolie.

  3. Maak minibrochettes met afwisselend een tomaatje, een mozzarellabolletje, een tomaatje, een blaadje basilicum en een bolletje mozzarella. Overgiet met een beetje olijfolie.

  4. Serveer in kleine glaasjes. Dien onmiddellijk en fris op.