Gepekelde citroen

b7b8a42bc481192fe301166679f66f7beec71b78013edc1cfab5a32f9d69d28a.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kerf de 6 citroenen in met een scherp mes en strooi er zout in.

  2. Duw de citroenen stevig aan in de gesteriliseerde weckpot.

  3. Verdeel de tijm en jeneverbessen tussen de citroenen. Voeg het resterende zout toe aan de weckpot. Voeg 1 dl citroensap toe en vul bij met warm water. Zorg ervoor dat de citroenen onder water staan.

  4. Sluit de pot goed af en laat 30 dagen op kamertemperatuur staan. Keer de pot regelmatig om.

  5. Tip: gebruik de gepekelde citroenen om smaak te geven aan je (Marokkaanse) stoofschotels.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit