Gepocheerd kwartelei met prei, mousseline van Duvel en grijze garnalen

05397fb127dbed379abba7898d588d65b42002b15e2636a3a4382150dedbf8d5.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Eieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de prei en snij fijn. Spoel de prei grondig en laat uitlekken.

  2. Blancheer de fijngesneden prei. Hou apart en warm. Indien niet warm genoeg, zet nog enkele minuten in de microgolfoven.

  3. Pocheer de kwarteleitjes 1 minuut in heet gezouten water. Voeg een scheutje azijn toe. Als de eitjes komen bovendrijven zijn ze goed.

  4. Smelt de boter en hou warm.

  5. Klop de eidooiers met het citroensap en 1 dl bier schuimig, op een matig vuur, op. Monteer met de warme geklaarde boter. Kruid met peper en zout. Hou apart.

  6. Dresseer de warme prei op een bordje, met daarop een gepocheerd kwarteleitje.

  7. Werk af met grijze garnalen en mousseline van Duvel tripel hop.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit