Gerookte forel met aardappel, Kanzi en rode biet
                    
                    
                Kookgerei
Uitsteekvormpje (1)
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
 - Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 - Vlees
 
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
 - Grillen
 - Braden
 
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    
Schil de aardappelen en snij in fijne blokjes.
 - 
                    
                    
Kook beetgaar in water met een snuifje zout. Giet af en laat afkoelen.
 - 
                    
                    
Haal met een parisiennelepel bolletjes uit de rode biet en appel.
 - 
                    
                    
Hou de appelbolletjes apart in water met wat citroensap.
 - 
                    
                    
Snij de andere rode biet in kleine blokjes en spoel goed zodat het meeste van het rode sap weg is.
 - 
                    
                    
Was de andere appels goed en snij ook in kleine blokjes.
 - 
                    
                    
Meng de rode biet-, appelen aardappelblokjes met mayonaise.
 - 
                    
                    
Snij per persoon een mooi stuk uit de forelfilets.
 - 
                    
                    
Snij de rest in kleine blokjes en meng onder het mengsel van rode biet, appel en aardappel. Kruid met peper en zout.
 - 
                    
                    
Lepel het mengsel in een ring en druk goed aan.
 - 
                    
                    
Schik de forel op de salade. Werk af met de appel- en rode bietballetjes en enkele blaadjes salade.
 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders