Gestoofd witloof met scampi's

32862b838ea4d7246b4f48bc2d408c4401f4b1ca5bd92430d0c7b053f17c6267.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig het witloof. Verwijder de buitenste blaadjes indien nodig.

  2. Pel de scampi’s en verwijder het darmkanaal.

  3. Stoof het witloof op een zacht vuur gaar in boter. Kruid met peper, zout en een eetlepel suiker.

  4. Kruid de scampi’s met peper en zout. Bak ze in een pan met olijfolie.

  5. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan met antiaanbaklaag. Haal ze uit de pan zodra ze een kleurtje hebben.

  6. Snipper wat basilicumblaadjes fijn. Meng onder de gebakken scampi’s.

  7. Serveer de witlofstronkjes in het midden van het bord. Schik de scampi’s errond. Werk af met de pijnboompitten en overgiet met de braadjus van het witloof.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit