Gevulde avocado met garnalen, yoghurt, pistachenoten en granaatappelpitten

d781576d454c1e70c841d588eacc4d3297b1dc764a310d3cca5a4abfae6c8411.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de granaatappel middendoor en haal de pitten eruit. Hou apart.

  2. Snipper de peterselie fijn.

  3. Snij de avocado overlangs in twee en verwijder de pit. Maak een mooi kuiltje in het vruchtvlees door een deel met een lepel te verwijderen. Hak het vruchtvlees in kleine stukjes. Doe in een kom.

  4. Meng de peterselie en yoghurt eronder. Voeg de grijze garnalen, ½ van de pistachenoten en granaatappelpitten toe. Kruid met peper en zout.

  5. Vul de uitgeholde avocado’s op. Werk af met de rest van de pistachenoten en granaatappelpitten.

  6. Versier eventueel met nog wat peterselieplukjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit