Gevulde tortillakommetjes

380605e4f9edd34a4e590e286281f84f1661fc03db8c3eb01bd1106994d2979c.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Wrijf de wraps in met olijfolie. Plooi ze in de kommetjes en bak 5 min krokant op 180°C.

  2. Pel de rode ui en het teentje look. Snipper ½ rode ui en 1 teentje look fijn.

  3. Snij de chilipeper fijn. Bak met het gehakt aan in 1 el olijfolie. Kruid met peper, zout, komijn- en paprikapoeder.

  4. Bak de tomatenpuree mee en laat nog 5 min sudderen.

  5. Verwijder de schil van de avocado, snij in partjes en besprenkel met limoensap.

  6. Verdeel het gehakt over de tortillakommetjes. Verdeel de kaas over het gehakt.

  7. Warm kort op in de oven op 180°C tot de kaas gaat smelten.

  8. Werk af met zure room en stukjes avocado en verse koriander.

  9. Laat de bonen en maïs uitlekken.

  10. Ontpit de tomaat en snij in kleine blokjes.

  11. Snipper de rest van de rode ui fijn.

  12. Meng de rode ui met de bonen, maïs en tomaat. Kruid met peper en zout. Besprenkel met olijfolie en een beetje limoensap.

  13. Serveer de rode bonensalade bij de opgevulde tortilla’s.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit