Gevulde wraps met chili con carne

16a361a85cb83eafe13dae6ee8c0ff6c1babb7d26f24abb174bf3f526143388b.jpg

Allergenen

Selder, Lactose, Melk, Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de looktenen en pers fijn. Pel de ui en snipper fijn.

  2. Verwijder de steel en zaadjes van de chilipeper en snipper fijn.

  3. Was de selder en wortel. Snij in kleine brunoise.

  4. Verhit arachideolie in een kookpot.

  5. Bak het rundsgehakt rul.

  6. Voeg de ui, look, selder, wortel en chilipeper toe en laat 2 min meebakken. Voeg komijnpoeder, de kaneelstok en tomatenpuree toe en roer goed door. Blus met rode wijn en laat ‘droog’ koken.

  7. Voeg de passata en het rundsbouillonblokje toe en breng aan de kook.

  8. Laat op een zacht vuur, zonder deksel, 40 min indikken. Roer af en toe.

  9. Voeg de bonen en maïs toe aan de saus.

  10. Breng de zure room op smaak met cayennepeper, zout en limoensap.

  11. Vul de wraps in het midden met de chili con carne. Rasp er cheddar over. Vouw de zijkanten toe en rol op.

  12. Gril de wraps aan beide zijden krokant in enkele min op een matig vuur. Dat gaat makkelijker door ze te klemmen in een visklem.

  13. Serveer met zure room en maak extra pittig met jalapeñopepers.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit