Griekse salade

82b996b9a6089f3a264e1d72614bbdd39c3da6a5d36e21eac7c11c13f34f3beb.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snij in ringen; laat 10 min weken in koud water met een scheutje azijn.

  2. Snij de komkommer in grove stukken.

  3. Verdeel de gemengde sla over een bord. Leg de komkommer en uitgelekte rode ui erop.

  4. Verkruimel de feta over de salade.

  5. Werk af met de mezze topping en kruid met gedroogde oregano.

  6. Serveer de Griekse yoghurt erbij.

  7. Tip: door de ajuinen te weken in koud water met azijn, vermindert de scherpte en is de ajuin beter verteerbaar.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit