Groenteburger met wilde rijst en sojasaus
 
                    
                    
                Allergenen
                
                    sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Kook de wilde rijst zoals vermeld op de verpakking. 
- 
                    
                    Bak de groenteburgers gaar in hete olijfolie. 
- 
                    
                    Maak een torentje met de rijst. Snij de burgers in Giet de sojasaus in een apart kommetje. 
- 
                    
                    Schik het rijsttorentje op een voorverwarmd bord. Verdeel de 2 burgerhelften erbij. Zet ook het kommetje op het bord. 
- 
                    
                    Tip: serveer met een frisse, groene salade en knapperige sojascheuten. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
            Sluiten
            Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                