Halloweencakejes

a46de70066b8c4e1aff1e3f2cb5189f0981d71a3b2c78dd634ed65858b3ab532.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. Splits de eieren. Klop de eidooiers met de suiker tot ruban. Voeg de gesmolten boter toe en zeef de bloem erover. Meng alles goed.

  3. Klop de eiwitten stijf en spatel voorzichtig door het deeg.

  4. Vul de papieren vormpjes en bak in 30 minuten goudbruin en gaar in een voorverwarmde oven.

  5. Laat de cakejes afkoelen.

  6. Rol de zwarte rekkers los en scheur ze in de lengte in twee. Knip ze in drie gelijke stukken voor de spinnenpoten. Leg ze over de cakejes zodat het net zes poten lijken. Zet ze vast met chocopasta.

  7. Strooi er hagelslag over voor een harig spineffect.

  8. Gebruik halve gommetjes voor de oogjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit