Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Rol de bladerdeeg op en verdeel er de mosterd over.
-
Beleg de helft met de sneetjes schinckenspeck.
-
Pel de rode ui en snipper fijn. Laat de artisjokbodems uitlekken en snij in 2.
-
Kleur de pijnboompitten in een droge koekenpan met antikleeflaag.
-
Verdeel de rode uisnippers, artisjokhelften en pijnboompitten over het spek.
-
Besprenkel met de olijfolie en strooi de gemalen mozzarella erover. Blijf op 1 cm van de rand. Kruid met peper en zout. Bestrijk de rand met olijfolie.
-
Vouw het deeg dicht en druk goed aan.
-
Leg op een bakplaat met bakpapier en zet in de voorverwarmde oven. Verlaag de temperatuur naar 180°C en laat gedurende ± 20 minuten goudbruin en gaar bakken.
-
Haal uit de oven en snij in Bestrooi met de gemalen parmezaan en versier met wat blaadjes verse basilicum.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven