Haspengouwse veldstoverij

526c7c937ea8a7e057b88f6883a23676f14f486c82d02d01ef36335874d11674.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de aardappelen en snij ze in schijfjes van ½ cm.

  2. Pel de sjalotten en snipper fijn.

  3. Spoel de veldsla en verwijder de worteltjes.

  4. Laat een klont boter smelten in de pan en voeg het spek toe. Laat het spek wat bruinen. Blus met een scheut droge witte wijn.

  5. Verdeel de aardappelschijfjes over de pan en laat enkele minuten inkoken.

  6. Voeg de sjalotten en kalfsfond toe. Laat dit nog 15 minuten inkoken tot de aardappelschijfjes gaar zijn. Controleer regelmatig.

  7. Voeg op het einde de room toe en meng de veldsla eronder.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit