Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Reinig de prei en snij fijn. Stoof aan in wat boter met enkele el water, zodat de prei niet verkleurt. 
- 
                    
                    Werk de gestoofde prei op met de Philadelphia en zet apart. 
- 
                    
                    Verwarm de oven voor op 160°C. 
- 
                    
                    Leg een vel bladerdeeg open. Schik de prei in het midden. Leg daarop het stuk gekruide vis. 
- 
                    
                    Besmeer de randjes rond de vis met eidooier losgeklopt met wat water. 
- 
                    
                    Schik het ander vel bladerdeeg over de vis en druk goed aan. Laat kort rusten. 
- 
                    
                    Snij het overtollige deeg weg. 
- 
                    
                    Maak een gaatje boven in je deeg, zodat het vocht kan ontsnappen. 
- 
                    
                    Zet in de voorverwarmde oven en bak gedurende 25 min. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                