Kabeljauw met mosterdpuree en geroosterde tomaatjes

Kabeljauw met mosterdpuree en geroosterde tomaatjes

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Snij de kaas in fijne reepjes.

  3. Schil de aardappelen, snij in stukken en kook ze gaar in licht gezouten water. Giet de aardappelen af en laat even droogdampen. Stamp ze tot puree met de melk en boter en kruid met nootmuskaat, peper en zout. Schep de graantjesmosterd en kaas erdoor.

  4. Snij de kabeljauwfilet in 4 stukken en schik samen met de tomaatjes in een ovenschaal.

  5. Bestrooi met Provençaalse kruiden, peper en zout. Druppel er wat olijfolie over.

  6. Plaats 10 min in de voorverwarmde oven.

  7. Haal de tomaatjes uit de schotel als ze beginnen te barsten en zet de vis nog 5 min terug.

  8. Schik de puree, vis en tomaatjes op de borden en werk af met peterselie en rucola.