Kalfslapje met pittige tomatensaus en linguine

8e519fce8f06c50dffc50d1fcef561e70d83fc40583bcdf8886e5f166ea1090d.jpg

Allergenen

Selder, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 96b747eb0d59d12644f549664a98c780de85f8f7920dee588af4bc8321be6e55.jpg

    Schil de wortelen en snij in kleine stukjes.

  2. 967a67c7fa1bcb7698dc982fb7a9c0eea2e08085ebbc8b8f04b8e0b2dece7ac6.jpg

    Spoel de selderstengels en snij eveneens fijn.

  3. 670094abfe3d194f011bb6999dd5c0045a0a1c8911bb93b9a9ad26079c11c799.jpg

    Pel de uien en snipper fijn.

  4. Smelt een klontje boter in een kookpot en stoof de groenten aan.

  5. Voeg een bodempje water toe en laat stoven.

  6. 40761578aa00086b20c6e09a84ea2f14591c0e8b7848166ab44f3aa8b9ebaf85.jpg

    Giet de tomatenblokjes erbij en kruid met peper, zout, tijm en een laurierblaadje. Laat alles stoven tot de wortelstukjes gaar zijn.

  7. 0acee5ae9d6d09107972a0ddefe2fd2090b2e497c9374b80e8187e1313f75036.jpg

    Smelt een klontje boter in een pan en bak het kalfsvlees kort aan beide zijden.

  8. Verwarm de oven voor op 180°C.

  9. Kruid het vlees met peper en zout.

  10. 448d42045c93ffb9cf8790f2fe2cba0353788004b82636dc059e64a897ecf569.jpg

    Snij de mozzarella in plakjes.

  11. b9845e1d2cd1c41546267e6bd2de550147b801bc7d471eb6d9b5f4f7f68f509c.jpg

    Leg op elk kalfslapje eerst een sneetje serranoham en daarna een plakje mozzarella.

  12. 6cbd004701a3f81cbed5d8b8e350e12240a1423ddb104c9f8e95de5a8d79e1a1.jpg

    Vouw dubbel en steek vast met een tandenstoker.

  13. 6b141bba83c4561f123ab83c2416e141a519b8cf53a77e9556fa55e4dd63260a.jpg

    Schik het vlees in een ovenschotel. Bestrooi rijkelijk met gemalen gruyère.

  14. Zet in de voorverwarmde oven en laat bakken gedurende ± 15 min.

  15. Kook ondertussen de pasta zoals aangegeven op de verpakking.

  16. Zet de ovenschotel kort onder de grill.

  17. Giet de pasta af en laat uitlekken.

  18. Leg een mooie portie linguine op het bord. Giet de tomatensaus erover. Schik daarop het vlees.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit