Kalfslapjes en groenten in tempura

c20476a7423bfae98e867c15e78902b7091a4cd9f5055be1d5fb2c7275ce25e4.jpg

Allergenen

Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Tempura: meng de bloem met het water en het ei tot een glad deeg. Kruid met peper en zout.

  2. Snij de broccoli in kleine roosjes. Kook ze beetgaar in gezouten water. Laat schrikken in ijskoud water. Laat uitlekken.

  3. Schil de wortel en snij in plakjes.

  4. Snij de courgette in fijne schijfjes van ½ cm.

  5. Snij het kalfsvlees in fijne reepjes van ½ cm.

  6. Dompel de groenten en het vlees een na een in het tempuradeeg en laat eventjes uitlekken.

  7. Bak in een hete frituur op 180°C gedurende ± 3 minuten. Haal ze uit de frituur en dresseer op een bord.

  8. Serveer de tomatenpassata bij de groenten en het vlees.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit