sesamzaad
en zwaveldioxide en sulfieten.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Spoel de spinazie en zwier droog. Pel de rode ui en snij in fijne ringen. Pel en ontpit de tomaat en snij in hele kleine dobbelsteentjes.
Vinaigrette: breng de rode wijnazijn en olijfolie aan de kook. Kruid met peper en zout en voeg de suiker toe. Laat afkoelen. Voeg de sesamzaadjes en tomatenblokjes toe.
Meng de helft van de spinazieblaadjes met de helft van de rode ui. Kruid met peper en zout en snij grof. Leg de plakjes kippenwit open en schik de spinazie met rode uimengeling erop. Rol op en bewaar in de koelkast tot je de borden gaat dresseren.
Versier het bord met de jonge spinazieblaadjes. Leg hierop 3 rolletjes kippenwit, versier met uiringen. Nappeer de vinaigrette over de kippenwitrolletjes en serveer onmiddellijk.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders