Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Leg de kipfilets tussen plasticfolie en sla ze voorzichtig plat met de zijkant van een hakmes.
Doe de feta, tomaatjes, olijven en een mespunt harissa in de keukenmachine en mix tot een pasta. Breng op smaak met peper.
Leg 2 sneden gedroogde ham op elke kipfilet en bestrijk met de vulling. Rol de filets op en bind ze vast met keukentouw.
Kruid met peper en zout en bak ze aan alle kanten goudbruin in olijfolie.
Laat verder garen in een voorverwarmde oven op 190°C.
Laat de gevulde kiprolletjes afkoelen. Verwijder het touw en snij in plakjes.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven