Kipstoofschotel met lentegroenten, salade en frietjes

771587c05f63f6ffa8b5f4914232a0c206a248be59e475f0994cc57b108de3c0.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de kipfilets in middelgrote stukken en bak ze aan in 2 el olijfolie. Kruid met peper en zout.

  2. Reinig de prei, schil de wortel en pel de ui.

  3. Snij de lente-uitjes, prei, ui en wortel in kleine stukken en bak kort mee met de kip.

  4. Overgiet met de fond en breng aan de kook. Laat 10 min koken.

  5. Voeg de erwtjes en peultjes toe en laat nog 5 min zachtjes koken.

  6. Meng de room onder de stoofpot. Dik de saus eventueel aan met wat bruine rouxkorrels.

  7. Werk af met verse peterselie.

  8. Serveer met verse frietjes en wat Spar jonge sla.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit