Selder , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de knolselder en snij in dobbelstenen.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Snipper de peterselie fijn.
-
Voeg ½ van de peterselie bij het gehakt. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Rol balletjes van het gehakt.
-
Smelt 3 el boter in een kookpot. Bak de balletjes aan alle zijden mooi bruin. Haal ze uit de kookpot.
-
Bak de ui glazig in dezelfde kookpot.
-
Roer de knolselderblokjes en balletjes eronder. Voeg 3 dl water toe. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.
-
Voeg het sap van ½ citroen, de laurierblaadjes en de selderblaadjes toe.
-
Laat het geheel 15 à 20 min stoven onder deksel.
-
Meng 10 g bloem met 30 ml koud water tot een gladde massa.
-
Haal de knolselder van het vuur en roer het water met de bloem eronder.
-
Zet op het vuur en laat doorkoken om het geheel te binden. Voeg extra citroensap toe, indien nodig.
-
Werk af met de overige platte peterselie. Serveer met gekookte patatjes.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven