Komkommer met surimi en koriander

Komkommer met surimi en koriander

Allergenen

Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de komkommers en snij in 12 cilinders. Haal de zaadjes eruit zonder de bodem te beschadigen. Snij de rest van de komkommers in fijne brunoise.

  2. Snij de surimistaafjes fijn. Pel de sjalot en snipper fijn. Schil de gember en rasp fijn. Pluk de korianderblaadjes en snipper fijn.

  3. Meng de fijngesneden surimi, sjalot, gemberrasp, koriander en fijngesneden komkommerbrunoise met 3 eetlepels mayonaise. Kruid met peper en zout.

  4. Vul de uitgeholde komkommers met deze mengeling.

  5. Dressing: meng de rest van de mayonaise met fijngesnipperde dille, de room, het sap en de zeste van de citroen tot een dressing. Kruid met peper en zout.

  6. Versier de borden met de dressing. Schik op elk bord 3 komkommercilinders. Werk af met een takje dille.