Vis
, Lactose
en Melk.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Schil de komkommers. Trek met behulp van een dunschiller 2 cm brede linten van de komkommer en dit over de hele lengte.
Snij de forelfilets in de lengte doormidden. Snij in stukjes van 2 cm. Leg 2 stukjes forel op elkaar en wikkel daar een komkommerlint rond. Rol stevig op. Snij de zijkanten mooi glad. Maak zo 12 stuks. Hou fris in de koelkast.
Mix de overschot van de komkommers met de groentebouillon, Griekse yoghurt en muntblaadjes fijn tot een homogene soep. Kruid met peper en zout. Zet in de koelkast tot gebruik.
Serveer de komkommersoep ijskoud in diepe borden. Werk af met 3 rolletjes gerookte forel en enkele blaadjes munt.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders