Konijn met tomaat-basilicumsaus

0fb4c05cd053f0f570fa4f4eac49df2a13a79262e35dc82a77bf988b05331bc3.jpg

Allergenen

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kruid het vlees met versgemalen zwarte peper en zeezout.

  2. Pluk de blaadjes basilicum los van de stelen.

  3. Verwarm een flinke scheut olie in een ruime pan met dikke bodem. Bak de stukken konijn aan alle zijden bruin als de olie warm is. Haal het vlees uit de pan en fruit de ui en looksnippers in dezelfde pan.

  4. Voeg het konijn terug toe en overgiet met de tomatenstukjes. Voeg suiker en de helft van de basilicumblaadjes toe en kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout. Dek de pan af en laat 30 minuten sudderen op een laag vuur.

  5. Borstel de paddenstoelen schoon en snij ze in plakjes. Strooi ze bovenop het vlees in de pan. Laat nog 30 minuten sudderen tot het konijn gaar is.

  6. Serveer met Spar verse tagliatelle, die je 3 minuten gaart in kokend water.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit