Lamsnavarin met rapen en koolrabi

074e2ffb5f1656dfb0bde4eb69e8bde2e205a4e17ceefa504ba5ba4e5cbb275e.jpg

Allergenen

Selder, Gluten, Lactose, Melk, Pindanoten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snipper fijn. Pel de look en pers fijn met een lookpers.

  2. Was de witte selder en snij in stukken.

  3. Pel de kleine gele uitjes.

  4. Snij de steeltjes van de vijgen en snij in 6 stukken.

  5. Schil de rapen en koolrabi en snij in 4 of 6 grove stukken.

  6. Snij de uiteindes van de boontjes en snij de boontjes in 2.

  7. Verwarm de oven voor op 160°C.

  8. Verhit 2 el arachideolie en 1 el boter in een stoofpot.

  9. Bak de lamsblokjes mooi bruin en schep ze uit de pot.

  10. Bak de ui en look glazig in dezelfde pot. Voeg de tomatenpuree en het komijnpoeder toe en laat al roerend even meebakken.

  11. Voeg het vlees weer toe en bestrooi met bloem. Roer goed om.

  12. Blus met rode wijn en laat even koken.

  13. Bevochtig met de rundsfond. Voeg de groene boontjes, tomatenstukjes, koolrabi, witte selder, uitjes, vijgen, rapen, kaneelstok en laurier toe.

  14. Breng aan de kook en plaats onder deksel in de voorverwarmde oven gedurende 1,5 à 2 u.

  15. Kruid met zwarte peper en zout.

  16. Snipper de peterselie fijn en werk de navarin ermee af.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit