Selder
, Lactose
en Melk.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Verwarm de oven voor op 180°C.
Reinig de prei en knolselder. Snij de preistengels in stukken van 5 cm lengte. Snij de knolselder in grote dobbelstenen. Gaar de prei en knolselder in de microgolfoven in wat water. Kruid met peper en zout.
Laat uitlekken en afkoelen.
Giet een beetje tomatenpassata op de bodem van de ovenschotel. Beleg met 4 lasagnevellen.
Verdeel de helft van het gehakt over de lasagne. Leg daarop een laagje preirepen en knolselderblokjes. Overgiet met wat passata. Bestrooi met wat kaas.
Leg opnieuw een laag lasagnevellen en herhaal de vorige stappen.
Werk af met gratinmix kaas.
Laat 30 min garen in de voorverwarmde oven.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders