Lasagne met gehakt, prei, knolselder en tomatensaus

e70b775570477d9a65fe2c1ebead71b526a04617891db9bad77569298e7ac72b.jpg

Allergenen

Selder, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Reinig de prei en knolselder. Snij de preistengels in stukken van 5 cm lengte. Snij de knolselder in grote dobbelstenen. Gaar de prei en knolselder in de microgolfoven in wat water. Kruid met peper en zout.

  3. Laat uitlekken en afkoelen.

  4. Giet een beetje tomatenpassata op de bodem van de ovenschotel. Beleg met 4 lasagnevellen.

  5. Verdeel de helft van het gehakt over de lasagne. Leg daarop een laagje preirepen en knolselderblokjes. Overgiet met wat passata. Bestrooi met wat kaas.

  6. Leg opnieuw een laag lasagnevellen en herhaal de vorige stappen.

  7. Werk af met gratinmix kaas.

  8. Laat 30 min garen in de voorverwarmde oven.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit