Lenterolletjes met krab, gehakt en cashewnoten

ba9841c9c7c655cb0874431491fdaa1811669c486564bdb61692036b9d56f690.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Pindanoten, sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 120.0 g Spar varkensgehakt

    Breng 1 dl water aan de kook en roer het varkensgehakt hierin los tot het gaar is. Giet door een zeef.

  2. Ingrediënten: 1.0 sjalotjes 1.0 tenen look 1.0 rode chilipepers 0.5 bosje koriander

    Snipper de koriander fijn. Pel de sjalot en look en snipper fijn. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en snij fijn.

  3. Ingrediënten: arachideolie

    Bak de sjalot, look en chilipeper glazig in wat arachideolie.

  4. Ingrediënten: 1.0 kl witte kristalsuiker 1.0 koffielepels Boni sojasaus 1.0 koffielepels sesamolie 1.0 el vissaus

    Voeg de suiker, sojasaus, sesamolie en vissaus toe. Laat 1 min koken.

  5. Ingrediënten: 120.0 g krab (in blik)

    Haal van het vuur en roer het gehakt, de uitgelekte krab en de koriander erdoor.

  6. Ingrediënten: 40.0 g Spar cashewnoten

    Hak de cashewnoten fijn en rooster goudbruin in een pan zonder vetstof.

  7. Ingrediënten: 60.0 g rijstvermicceli

    Kook de rijstvermicelli gaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet af en spoel volledig koud.

  8. Ingrediënten: 6.0 rijstvellen

    Week de rijstvellen per stuk 30 sec in koud water tot ze zacht worden.

  9. Haal uit het water en leg open op het werkoppervlak.

  10. Leg wat rijstvermicelli, gehaktmengeling en rauwkostmix in het midden van elk rijstvel. Rol het rijstvel op en vouw halfweg de zijkanten naar binnen. Rol, strak, verder op en bewaar op een vochtige keukenhanddoek tot gebruik.

  11. Ingrediënten: Boni zoetzure saus

    Serveer met zoetzure saus.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit

Smakelijk

........................................................

Magazines

........................................................

Over Spar

........................................................