Linguine met courgette, mascarpone en gerookte zalm

d5b614637f5d742afbeb99fb5f6ae7d5fde34e92ddb10ac52ee5fa9d4473bf3c.jpg

Allergenen

Vis, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Was de courgettes en rasp ze grof.

  2. Snij de lente-uitjes in ringetjes. Snij de peterselie fijn.

  3. Snij de zalm in reepjes.

  4. Verwarm een scheutje olijfolie in een kookpot en stoof de uiringetjes zacht aan. Voeg de geraspte courgette toe en roerbak.

  5. Voeg de mascarpone toe, laat smelten en kruid met peper en zout.

  6. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water en giet af. Schep onmiddellijk door de warme saus.

  7. Schep de zalmreepjes, citroenzeste en peterselie erdoor en kruid met peper en zout.

  8. Werk af met versgeraspte parmezaan naar smaak.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit