Linguine met kabeljauw, venkel en pijnboompitten

1c67ba1007c0768196a223f5b01703a2efe72130ebc9d55959f1029b6f74f031.jpg

Allergenen

Vis, Gluten, Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de linguine in een grote pot water met zout beetgaar. Giet af.

  2. Dep de kabeljauw droog en wentel in een beetje bloem gekruid met peper en zout.

  3. Bak de vis mooi goudbruin in een weinig boter met olijfolie.

  4. Pel de sjalot en snipper fijn. Reinig de venkel en snij in dikke schijven. Spoel de spinazie.

  5. Fruit de sjalot samen met de venkel en de spinazie in een beetje olijfolie. Blus met de witte wijn. Voeg de linguine toe in de witte wijnsaus en meng. Kruid met peper en zout.

  6. Snipper de platte peterselie fijn.

  7. Serveer het gerecht in een grote schaal, strooi de gesnipperde peterselie en het broodkruim erover.

  8. Werk af met de gebakken kabeljauw en dien op.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit