Marokkaanse maaltijdsoep

Allergenen
Selder. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Fruit de uien in olie, voeg de selderstukjes toe en roerbak tot ze zacht zijn.
-
Roer het komijnpoeder erdoor en zet het vuur hoger.
-
Giet de bouillon erbij en voeg de tomatenstukjes en kikkererwten toe. Kruid met wat versgemalen zwarte peper en breng aan de kook.
-
Laat 10 minuten sudderen. Voeg er dan de tuinbonen en het citroensap aan toe. Laat nog 2 minuten doorkoken.
-
Breng verder op smaak met harissa, versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Bestrooi met korianderblaadjes en citroenzeste en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders