Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de eieren hard, laat schrikken onder koud water en afkoelen.

  2. Pel en plet de eieren met een vork, kruid met peper en zout.

  3. Hak de peterselie en snipper de muntblaadjes fijn.

  4. Snij de olijven in fijne ringetjes.

  5. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snij in stukjes.

  6. Bereid de couscous volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

  7. Snij de lamskroon in koteletjes, bestrijk ze met olijfolie en kruid met peper en zout. Verwarm de grillpan en bak de koteletjes goudbruin aan beide zijden.

  8. Verwarm de wok, voeg een scheutje arachideolie toe en roerbak de groentemengeling 5 min. Bestrooi met ras el hanout en laat even meebakken. Voeg de tomaten toe en laat nog even stoven. Kruid met harissa en zout.

  9. Schep de verse kruiden erdoor en werk af met eimimosa, olijven en sesamzaadjes.

  10. Serveer met couscous en gegrilde lamskoteletjes.