Allergenen
Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter en chocolade samen.
-
Klop de eidooiers, eieren en suiker glad.
-
Voeg de chocolade-botermengeling toe aan het eierbeslag.
-
Zeef de bloem en voeg toe aan de rest.
-
Boter de ringen goed in.
-
Giet 2 à 3 cm van het beslag in de ringen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Steek de moelleux in de oven en bak gedurende 9 min.
-
Haal uit de oven, verwijder de ringen en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders