Moelleux

697b3446d6b6fc10e5b9866f49e955bbb00753c7c5425f81bf11b59513bb07c6.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Smelt de boter en chocolade samen.

  2. Klop de eidooiers, eieren en suiker glad.

  3. Voeg de chocolade-botermengeling toe aan het eierbeslag.

  4. Zeef de bloem en voeg toe aan de rest.

  5. Boter de ringen goed in.

  6. Giet 2 à 3 cm van het beslag in de ringen.

  7. Verwarm de oven voor op 180°C.

  8. Steek de moelleux in de oven en bak gedurende 9 min.

  9. Haal uit de oven, verwijder de ringen en serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit