Mont d’Or met krielaardappelen en spekjes

ab7588194bceda171a93c9b00413a57a4fe2125ef01a0487586867533e543cbe.jpg

Allergenen

zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Kook de krielaardappelen in gezouten water. Giet af en hou warm.

  3. Snij een kruis in de korst van de Mont d’Or en giet er een scheutje wijn over.

  4. Zet het bakje met de kaas in de voorverwarmde oven.

  5. Laat de kaas opwarmen gedurende 15 à 20 min.

  6. Bak de spekblokjes ondertussen krokant in een hete pan.

  7. Schik het vlees van de charcuterieschotel rondom op het bord.

  8. Haal de warme kaas uit de oven en zet in het midden van het bord.

  9. Snij de gekookte aardappelen in 2 en schik op de schotel.

  10. Verdeel een deel van de gebakken spekblokjes over de Mont d’Or en meng onder de kaas.

  11. Verdeel de rest van de spekblokjes over de aardappelen.

  12. Serveer met een salade van spinazie afgewerkt met wat frambozenvinaigrette.

  13. Dompel de aardappelen in de kaas en serveer met de charcuterie en salade.