Moqueca de camarao (scampistoofpot)

66aef4d93ced23b8a3bbf1b3991eb9e71efd22fb940b44fb3b340344888a7a06.jpg

Allergenen

Schaaldieren en Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de paprika in 2, verwijder de zaadlijsten en snij het vruchtvlees van de paprika in stukjes.

  2. Pel de ontdooide scampi’s en verwijder de darmkanaaltjes.

  3. Fruit de ui en knoflooksnippers glazig in olijfolie. Voeg de paprikablokjes en scampi’s toe. Roerbak op een middelmatig vuur.

  4. Kruid met paprikapoeder, overgiet met kokosmelk en verkruimel er het bouillonblokje over.

  5. Laat alles doorwarmen en breng op smaak met peper en zout.

  6. Bestrooi met verse kruiden en serveer met witte rijst.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit