Eieren , Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de sesamzaadjes al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Schil de gember en rasp fijn.
-
Pel de look en pers fijn.
-
Roer de sojasaus, vloeibare honing, ketchup, 2 el sesamolie, gember, sweet chilisaus, look en balsamicoazijn door elkaar.
-
Verhit rijkelijk arachideolie in een wok.
-
Haal de kippenhaasjes door de maïzena en bak goudbruin in de wok.
-
Blus met de mengeling van sojasaus. Laat koken tot de sojamengeling een lak vormt rond de kip.
-
Haal uit de pan, bestrooi met sesamzaadjes en hou warm onder aluminiumfolie.
-
Kuis de wok uit met keukenpapier en verhit 2 el sesamolie.
-
Bak de sriracha kort aan. Voeg de wokgroenten toe en roerbak gaar.
-
Gaar de noedels volgens de bereidingswijze op de verpakking. Serveer ze met de srirachagroenten en werk af met de sesamkip.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven