Omelet met groene asperges en geraspte kaas

d6dc01bdab3875186f5ba5eb873158f8b1149af98b18ff2e4f7d2fbfce52a896.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de asperges en kook ze beetgaar in gezouten water. Giet ze af en laat uitlekken. Snij in kleinere stukken. Hou de puntjes apart.

  2. Maak per persoon een eigen omelet in een klein pannetje met antikleeflaag.

  3. Breek 3 eieren in een kom en klop los. Kruid met peper en zout. Verwarm de pan met een klontje boter en giet de eiermengeling erin. Strooi de aspergestukjes erbij en laat stollen. Vouw dubbel en strooi de geraspte kaas erover.

  4. Schik op het bord en serveer de aspergepuntjes erbij.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit