Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de peterselie en bieslook fijn.
-
Snij de champignons in 4.
-
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
-
Verwarm de oven voor op 160°C.
-
Verhit een scheutje olijfolie in een kookpot en bak het spek gaar.
-
Roer de champignons, ui en look erdoor en laat mee garen.
-
Ingrediënten: 100.0 ml room
Blus met de melk en de room en breng aan de kook.
-
Roer de verse kruiden en capellini erdoor tot deze in de melk ‘valt’.
-
Plaats onder deksel in de voorverwarmde oven en laat 10 min garen.
-
Roer na gaartijd de spinazie en ½ van de kaas door de capellini. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.
-
Verdeel de pasta over de borden en werk elk bord af met wat extra room. Serveer met de overige kaas.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven