One pot capellini met spinazie, spek en kaassaus

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snipper de peterselie en bieslook fijn.

  2. Snij de champignons in 4.

  3. Pel de ui en look en snipper alles fijn.

  4. Verwarm de oven voor op 160°C.

  5. Verhit een scheutje olijfolie in een kookpot en bak het spek gaar.

  6. Roer de champignons, ui en look erdoor en laat mee garen.

  7. Seizoentjes: 100.0 ml room

    Blus met de melk en de room en breng aan de kook.

  8. Roer de verse kruiden en capellini erdoor tot deze in de melk ‘valt’.

  9. Plaats onder deksel in de voorverwarmde oven en laat 10 min garen.

  10. Roer na gaartijd de spinazie en ½ van de kaas door de capellini. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.

  11. Verdeel de pasta over de borden en werk elk bord af met wat extra room. Serveer met de overige kaas.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit