Pannetje met scampi’s, zwarte pens en curry-kokosroom

dacdc52f9088f2b132f8dce632997595509c624825c066b707e273a70a6e23c1.jpg

Allergenen

Schaaldieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Saus: pel de sjalotjes en snipper ze fijn.

  2. Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.

  3. Verhit een klontje boter en stoof de sjalotsnippers glazig. Voeg de appelblokjes toe en laat meestoven. Bestrooi met currypoeder en roer om.

  4. Overgiet met de bouillon en kokosmelk. Laat inkoken op een zacht vuurtje.

  5. Mix de saus en breng op smaak met zout.

  6. Pel de scampi’s en snij de zwarte pens in plakjes. Steek op prikkers: eerst 1 scampi, dan een plakje pens en tot slot 1 scampi.

  7. Bak de spiesjes aan beide zijden in geklaarde boter in de pannetjes en overgiet met saus.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit