Papillot met asperges, courgette, sugarsnaps en spinazie-fetapesto
 
                    
                    
                Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Schil de witte asperges, verwijder de houterige uiteindes en snij in stukken van 6 cm. Halveer elk stuk in de lengte, uitgezonderd de kopjes. 
- 
                    
                    Halveer de groene aspergetips en snij de onderste stukken in de lengte in 2. 
- 
                    
                    Spoel de courgette en snij in halve schijfjes van 0,5 cm dik. Was de sugarsnaps. 
- 
                    
                    Snipper de basilicum fijn. 
- 
                    
                    Rooster de pijnboompitten al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof. 
- 
                    
                    Pel de look en mix met de spinazie, pijnboompitten, feta en pilipili tot een pesto. 
- 
                    
                    Verwarm de oven voor op 180°C. 
- 
                    
                    Verdeel de groenten over 4 stukken bakpapier. Verdeel de basilicum, Italiaanse kruiden, room en pesto erover. 
- 
                    
                    Leg er een tweede vel bakpapier over en vouw de zijkanten goed dicht tot een papillot. 
- 
                    
                    Zet 18 min in de voorverwarmde oven. 
- 
                    
                    Serveer met stokbrood en enkele schijfjes citroen. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                