Papillot van skrei met noten-fetakorst

Allergenen

Vis, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Spoel de skrei en dep droog.

  2. Was de puntpaprika en courgette.

  3. Pel de rode ui en snij in ringen.

  4. Snij de groenten en olijven fijn.

  5. Noten-fetakorst: mix de feta, notenmengeling en gewassen kruiden samen fijn tot een pasta.

  6. 89f120c09faef1bfe7d7c56ed518e6c32fa8f055bd3e19251656692588b545aa.jpg

    Rol de pasta uit tussen 2 bakpapiertjes en laat afkoelen in de koelkast.

  7. Verwarm de oven voor op 180°C.

  8. 612196458ae20fe43c17ea868f91c66d7782df9a2338e292505f8580daef8d48.jpg

    Verdeel de groenten over 4 vierkante stukken bakpapier.

  9. 1ec28c4cd46735e8105c90989ed0b7fd4b6c96eb2297162e5d187bac99f3cc3b.jpg

    Leg de 4 stukken vis op de groenten.

  10. c19a03bdadbcbeaf4ffdf241590ef3226be8825a61e098e027c774383a15e27f.jpg

    Snij de noten-fetakorst door het bakpapier in de juiste grootte en schik op de vis.

  11. Kruid het geheel met zout en peper.

  12. a7856c8c9003d8eb2ac97f8bccbb6b251d6b5150e73d6ec5f36b59e5ad12ecf8.jpg

    Leg een extra vel bakpapier op de vis en plooi de 2 vellen samen tot een papillot.

  13. Gaar de papillot gedurende 15 min in de voorverwarmde oven.

  14. 3212e93f0ba9ab01cb0ab5423ec4d3d8a1594adeeec76ec4049fc43a295d0129.jpg

    Haal de papillot uit de oven, snij open en sprenkel wat citroensap over de vis.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit