Paprikasoep met biefreepjes

f62a44899e074436b0d26c424733bb1bb8b69382b4f0f0dd578da6dde8f079a3.jpg

Allergenen

Lactose, Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Hak de peterselie fijn.

  2. Snij de paprika’s in grote stukken. Verwijder zaadjes en zaadlijsten.

  3. Pel de ui en de look en snipper alles fijn.

  4. Verhit een scheut olijfolie in een kookpot en bak de uien looksnippers glazig.

  5. Voeg de paprikastukken en het paprikapoeder toe en roerbak enkele min zachtjes.

  6. Giet de wijn erbij, laat even opkoken en voeg dan de tomatenstukjes en de bouillon toe.

  7. Breng aan de kook en laat op een zacht vuur verder stoven tot de paprika en uisnippers gaar zijn.

  8. Breng op smaak met peper en zout.

  9. Snij het vlees in reepjes, kruid met goulashkruiden en bak ze goudbruin en gaar in hete olie.

  10. Verdeel de soep over borden. Werk af met biefstukreepjes, zure room en peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit