Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- Groenten
Bloemkool
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de ui en snij fijn.
-
Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de paprika’s en snij het vruchtvlees in blokjes. Snij de bloemkoolroosjes en -stelen grof.
-
Verhit wat boter in een kookpot en bak de ui glazig.
-
Voeg de bloemkool en paprika toe. Roer het paprikapoeder erdoor.
-
Blus met de groentebouillon. Voeg het kruidentuiltje toe en breng aan de kook.
-
Laat 20 min sudderen onder deksel.
-
Verwijder het kruidentuiltje en mix de soep fijn. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Werk af met wat fijngesnipperde bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven