Paprikasoep met biefreepjes

Paprikasoep met biefreepjes

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Hak de peterselie fijn.

  2. Snij de paprika’s in grote stukken. Verwijder zaadjes en zaadlijsten.

  3. Pel de ui en de look en snipper alles fijn.

  4. Verhit een scheut olijfolie in een kookpot en bak de uien looksnippers glazig.

  5. Voeg de paprikastukken en het paprikapoeder toe en roerbak enkele min zachtjes.

  6. Giet de wijn erbij, laat even opkoken en voeg dan de tomatenstukjes en de bouillon toe.

  7. Breng aan de kook en laat op een zacht vuur verder stoven tot de paprika en uisnippers gaar zijn.

  8. Breng op smaak met peper en zout.

  9. Snij het vlees in reepjes, kruid met goulashkruiden en bak ze goudbruin en gaar in hete olie.

  10. Verdeel de soep over borden. Werk af met biefstukreepjes, zure room en peterselie.