Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de peterselie fijn.
-
Snij de paprika’s in grote stukken. Verwijder zaadjes en zaadlijsten.
-
Pel de ui en de look en snipper alles fijn.
-
Verhit een scheut olijfolie in een kookpot en bak de uien looksnippers glazig.
-
Voeg de paprikastukken en het paprikapoeder toe en roerbak enkele min zachtjes.
-
Giet de wijn erbij, laat even opkoken en voeg dan de tomatenstukjes en de bouillon toe.
-
Breng aan de kook en laat op een zacht vuur verder stoven tot de paprika en uisnippers gaar zijn.
-
Breng op smaak met peper en zout.
-
Snij het vlees in reepjes, kruid met goulashkruiden en bak ze goudbruin en gaar in hete olie.
-
Verdeel de soep over borden. Werk af met biefstukreepjes, zure room en peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven