Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet ze af en stamp tot puree. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en een klontje boter.
Schil de appelen, snij in partjes en verwijder de klokhuizen. Kook ze tot moes in een bodempje water met een klontje boter. Breng op smaak met kaneel.
Verwijder het vel van de witte pensen met honing en snij ze in plakjes. Bak ze aan beide zijden in boter.
Schik de plakjes pens in een ovenschaal en bedek met een laag warme appelmoes. Schik daarop een laag warme aardappelpuree.
Strijk de aardappelpuree gelijk met een vork. Bestrooi met paneermeel en leg er enkele stukjes boter bovenop.
Laat kleuren onder een hete grill en serveer.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven