Pasta alla puttanesca

Allergenen

Vis en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de teentjes look. Snij de ansjovisfilets in stukjes, de olijven in plakjes en de look in flinterdunne plakjes.

  2. Snij de tomaten in stukjes.

  3. Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Laat uitlekken en hou warm.

  4. Verwarm een scheut olijfolie in een pan met dikke bodem. Voeg de look en ansjovis toe. Bak ze 1 minuut, terwijl je met een vork de ansjovis klein maakt.

  5. Voeg tomatenstukjes en chilipeper toe. Laat alles, al roerende, 7 minuten stoven.

  6. Roer de kappertjes, olijven en peterselie erdoor. Laat nog even doorwarmen.

  7. Schep de pasta door de saus en serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit