Pasta carbonara met champignons en pancetta

04ac0ca5b49a68dee282c11fc0fe4a6f4274d807d2ec7c769376162edc46ec5a.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de look en snipper fijn.

  2. Verwarm wat olijfolie met de look op een zacht vuur.

  3. Voeg de champignons en 100 g pancetta toe en roerbak goudbruin.

  4. Breng gezouten water aan de kook.

  5. Voeg de pasta toe en kook ‘al dente’, volgens de bereidingstijd op de verpakking.

  6. Roer de eieren los met 100 g gemalen Parmezaanse kaas. Kruid met zwarte peper.

  7. Schep de pasta na gaartijd rechtstreeks uit het kookvocht bij de gegaarde champignons met pancetta en voeg de bieslook toe. Roer goed door en haal van het vuur.

  8. Roer de losgeklopte eieren erdoor en kruid met zwarte peper. Voeg 1 à 2 pollepels kookvocht toe voor een extra smeuïge saus.

  9. Werk af met de overige Parmezaanse kaasen ongebakken pancetta.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit