Pasta met gerookte makreel, venkel en citroen
Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hou de groene pluimpjes van de venkel apart en snij de knollen in fijne plakjes.
-
Trek de makreelfilets in stukken. Snipper de bladpeterselie fijn.
-
Verhit een scheut olijfolie in een pot en bak de venkelplakjes tot ze zacht zijn; schep regelmatig door elkaar.
-
Haal van het vuur en voeg de makreel, kappertjes, citroensap en zeste toe. Hou warm.
-
Kook de pasta in 9 minuten beetgaar in licht gezouten water. Giet af en schep door het makreelmengsel. Breng op smaak met peper en zout.
-
Strooi de bladpeterselie erover. Garneer met de groene venkelpluimpjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtSchrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders