Pasta met artisjok, gerookte makreel, salie, look en kruiden

Eieren , Vis , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta beetgaar in kokend gezouten water, giet af, maar hou wat kookvocht bij.
-
Snij de artisjokharten in stukken.
-
Snij ½ van de salie in fijne sliertjes. Pel de look en plet met een lookpers.
-
Giet een scheut kookvocht in de pan en doe de artisjokken, gesneden salie en look erin. Rasp de parmezaan erbij. Voeg de pasta toe en kruid met zwarte peper en zout.
-
Breek de makreelfilets in stukken en verwijder de graatjes. Voeg toe en meng onder de pasta.
-
Schik op een bord en werk af met een takje salie en de fijngesneden bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven